ÇAMLARALTI ANASINIFI 1. SINIFA HAZIRLANIYOR

04/06/2012

İlköğretime hazırlık çalışmaları kapsamında okulumuzdaki 1.sınıfları ziyaret eden miniklerimiz, arkadaşlarıyla aynı sıraları paylaşmanın keyfini yaşadılar.

2012-2013 eğitim yılında ilköğretim sınıflarında yerini alacak olan miniklerimiz, 1. sınıfta neler öğreneceklerini, sınıf kurallarını, yemekhane kullanımını, teneffüslerde nasıl vakit geçireceklerini yaşayarak öğrendiler.

Merak ettiklerini sınıf öğretmenimize ve 1. sınıf öğrencilerimize sorma  fırsatı bulan anasınıfı öğrencilerimiz, arkadaşlarının ve öğretmenlerin verdiği yanıtları dikkatle dinledikten sonra paylaştıkları bilgilerden dolayı onlara teşekkür ettiler. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında ilköğretim sıralarında oturacakları için mutluluk duyan ana sınıfı öğrencilerimiz, şimdiden sınıflarına ve sıralarına kavuşacak olmanın heyecanını yaşamaya başladılar.