ÇAMLARALTI ENO AĞAÇ DİKME GÜNÜ SEFERİHİSAR’DA GERÇEKLEŞTİ.

23/05/2012

Okulumuz üyesi olduğu Finlandiya merkezli Uluslararası Çevre Okulu ENO (Environment Online)  programı geleneksel Ağaç Dikme Günü etkinliği 22 Mayıs 2012 Salı günü     Seferihisar – Doğanbey Köyü’nde yapıldı.

2009 yılında çıkan yangınla kül olan ormanımıza yeniden hayat vermek için toplanan Çamlaraltı Koleji 5. ve 6. sınıf öğrencileri ormana 100 adet fidan bağışladı.

İngilizce öğretmenimiz Susan PRICE öncülüğünde 2008’den bu yana başarıyla devam eden “ENO Ağaç Dikme Günü’’ etkinliği ile ormanlarımıza her yıl yeni fidanlar dikiliyor. Çamlaraltı Koleji, bu program ile dünya çocukları ve öğrencilerimiz arasında bağ kurularak  çevre bilinci ve küresel eğitimin gerçekleşmesi sağlıyor, aynı  zamanda küresel boyutta ağaç ve ormanların önemi vurgulanıyor. Yöneticilerimiz, “ Bu çalışmalarla ülkemize ve çevreye duyarlı gençler kazandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.