ÇAMLARALTI FİKRİNE SAĞLIK YARIŞMASI’NDA EN İYİ PROJELER ARASINA GİRDİ.

18/05/2012

Acıbadem Üniversitesi’nin “Fikrine Sağlık” adı altında düzenlediği 2011-2012 liseler arası Sağlık Bilimleri Proje Yarışması’nda Çamlaraltı Koleji’nin projesi yine en iyilerden biri seçildi.

Yarışmaya başvuran 400 proje jüri tarafından incelendi. En iyi ilk 10 proje Acıbadem Üniversitesi’nde sergilenmeye hak kazandı. 11. sınıf öğrencilerimiz Ege AK ve Melis ASAL danışman öğretmenleri Can ARAT ile hazırladıkları  ‘’Toxoplasma Gondii Kntijenine Karşı Üretilmiş Olan Monoklonal Antikorların Aviditesi’nin NaSCN Kullanılarak ELISA ile Ölüçülmesi’’  adlı biyoloji projesi ile Acıbedem Üniversitesi’nde sergilenen en iyi projeler arasında yer aldılar. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor. Başarıları’nın devamını diliyoruz.