ÇAMLARALTI İLKOKULU’NDA BİR ŞAİR

09/05/2013

Eylül Ada UÇAK, babası Oğuz UÇAK ile birlikte hazırladıkları baba – kız şiirlerinden oluşan ’’KUMBARA’’ adındaki şiir kitabını, okulumuz öğrencileriyle buluşturdu.

Bugüne kadar okulumuzda nice şairler ve yazarlar konuk oldu ve söyleşi yaptı. Ancak bu kez okulumuzun konferans salonunda söyleşi yapan, 3-B Sınıfı öğrencimiz Eylül Ada UÇAK ve babası Oğuz UÇAK’tı.

Sınıf öğretmeni Melek DEMİRYÜREK söyleşiye katılan öğrencilere seslenerek, bu çalışmanın örnek alınarak Çamlaraltılı her öğrencinin, her alanda başarılı olabileceğini dile getirdi ve öğrencisini kutladı.

Söyleşi sonunda, 3 – B Sınıfı öğrencimiz Eylül Ada UÇAK ve babası Oğuz UÇAK, okul müdürümüz Sayın Güneş ÖZDİNÇ tarafından plaketle ödüllendirildi.