ÇAMLARALTI KOD YAZIYOR!

10/11/2014

ÇAMLARALTI KOD YAZIYOR!

MEB ve MAGİT işbirliği ile okulumuz, Matematik Öğretmeni Özlem ATAOĞUZ’un önderliğinde \"İzmir Kod Yazıyor\" gerçekleştirdi. Yazılım dünyasına ilk adımları atan öğrencilerimiz ilk aşamayı geçtiler ve eğitimlerini sürdürmek için de oldukça heyecanlıydılar.

İnternet tarayıcısında çalışan programlama dili olan JavaScript\'i öğrenmeye başlayan öğrencilerimizin gelişimini öğretmenimiz Özlem ATAOĞUZ takip edecek ve eğitim sonunda da öğrencilerimiz sertifikalarını almaya hak kazanacaklar.

\"İzmir Kod Yazıyor\" etkinliği kapsamında pilot okullardan biri olarak okulumuzu seçen Magit Derneği Başkanı Matematik Öğretmeni Uğur ÇETİNKAYA da Çamlaraltı Koleji\'yle projelerinde çalışıyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Fotoğraflar için tıklayınız...