Çamlaraltı Kodluyor!

25/10/2018

Bilişim Garajı, Gazi Üniversitesi Teknopark’ta kurulu bulunan İnova Akademi Bilişim Eğitim Hiz. San.Tic. A.Ş.’nin bir online hizmetidir. 2012 yılında bir grup akademisyen tarafından hizmete açılan Bilişim Garajı, 2018 yılı itibariyle 100.000’e ulaşan öğrenci sayısıyla 16 yaş altı nesillere yönelik “bilişimle üretim” eğitimleri veren ülkemizin en büyük, dünyanın sayılı online eğitim platformlarından birisidir.

Bilişim Garajı, tüm dünyada hızla değişen ‘okul’, ‘öğrenme’, ‘eğitim’, ‘bilgi’, ‘beceri’, ‘ölçme-değerlendirme’ kavramlarının yeniden tanımlanmasına yönelik ar-ge çalışmalarına yüksek bütçe, enerji ve zaman ayırmaktadır.

Bilişim Garajı, K-12 seviyesindeki eğitim kurumlarına bugün kıvılcımlar halinde kendini göstermeye başlayan ‘yeni okulculuk’ konusunda rehberlik edecek bir ekosistem sunacak ar-ge çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yürütüyor, buradan elde ettiği know-how’ı ürünleştirerek öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine sunuyor.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı itibariyle Çamlaraltı Koleji olarak, ana sınıfından liseye kadar tüm öğrencilerimizle birlikte Bilişim Garajı danışmanlığında kodlama derslerini sürdürüyoruz.