ÇAMLARALTI KOLEJİ ANKARA YOLCUSUYDU

22/12/2012

İzmir Özel Çamlaraltı Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencileri Ankara’daki Bilkent ve Hacettepe Üniversiteleri ile Eskişehir’deki Anadolu ve Osmangazi Üniversiteleri’ni ziyaret etti.

Öğrenciler, üniversite öğrenimlerini görmeyi planladıkları üniversiteleri ziyaret ederek hem motivasyonlarını arttırdılar hem de hedeflerini perçinlediler.

Ankara ve Eskişehir gezileri esnasında sadece üniversite gezileri ile kalmayan Çamlaraltı öğrencileri kültürel olarak da dolu bir gezi yaptılar.

Anıtkabir’de Çamlaraltı Koleji Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Aynur ÇAĞIRICI, okulu adına Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakırken, öğretmenler ve öğrenciler de Ata’ya saygılarını sundu.

Öğrenciler Ankara’dan sonra Eskişehir’e geçtiler. Porsuk Çayı’nda tekne turu, Modern Cam Sanatları Müzesi, Odunpazarı Evleri, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Sazova’da tren turu gibi Eskişehir’de görülmeye değer yerleri gezen öğrenciler, Uzay Kenti, Bilim ve Deney Merkezi’ni de ziyaret ederek Eskişehir’in bilimle olan yakınlığına tanık oldular.

\"\"\"\"