ÇAMLARALTI KOLEJİ BİENAL İZMİR'E DESTEK OLDU

02/05/2013

30 Nisan\'da Kedi Sanat Galerisi Yusuf TUVİ ve Uluslararası Genç Ressamlar Karma Sergisi\'ne ev sahipliği yaptı.

30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında sanat severlere kapıları açık olacak olan serginin açılış kokteyline sanatın olduğu her yerde adı geçen İzmir Özel Çamlaraltı Koleji de kokteyl sponsoru oldu.

Bu sene Güzel Sanatlar Lisesi\'ni de öğrenci kabul etmeye başlayan Çamlaraltı Yönetim Kurulu II.Başkanı Bentürk DİRİKAL \"Güzel Sanatlar Lisemiz\'de Milli Eğitim müfredatının yanı sıra Avrupa\'daki sanat okullarının eğitim standartlarını da öğrencilerimize veriyoruz. Bu sayede Güzel Sanatlar Lisemiz\'de yetişen sanatçı adaylarımız ülkemizi tüm dünyada temsil edebilecekler.\" dedi.

23 farklı ülkeden ressamın yer aldığı sergide Yusuf TUVİ\'nin \"İnsan Hakları\" vurgusu yaptığı fotoğraf sergisi dikkat çekiciydi.