ÇAMLARALTI KOLEJİ FOTOĞRAF KULÜBÜ'NDEN KARMA SERGİ

12/06/2013

2011-2012 Ders Yılı\'nda Çamlaraltı Koleji ve DEÜ GSF mezunu eğitmenimiz Mustafa ŞENEL tarafından kurulan \'\'Fotoğraf Kulübü\'\' bu yıl ilk sergisini açtı.

Fotoğraf Kulübü öğrencileri, aileler, okul yöneticileri ve öğretmenlerin katıldığı açılış kokteylinde Fotoğraf Eğitmeni Mustafa ŞENEL, \'\'İki yıllık birikimin sonucunu aldık.\'\' derken; Genel Müdür Gülçağ GENÇER, \'\'Başta öğretmenimiz olmak üzere tüm öğrencileri kutluyorum. Ortaya çıkan fotoğraflar harika.\'\' şeklinde konuştu. Yönetim Kurulu Başkanı Engin DİRİKAL ise, \'\'Sergiyi üç kez gezdim, üç kez daha gezebilirim.\'\' diyerek beğenisini dile getirdi.

Lise 9.,10.,11. ve 12. sınıf öğrencilerinin fotoğraflarından oluşan karma sergi; manzara, mimari, makro, doğa ve kurgusal çalışmalardan oluşuyor.

10 Haziran-5 Temmuz 2013 tarihleri arası Çamlaraltı Koleji Sanat Galerisi\'nde açık kalacak sergi, hafta içi hergün 10.00-17.00 saatleri arası gezilebilir.

\"\"\"\"