ÇAMLARALTI KOLEJİ İSPANYA'DA

16/08/2012

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji  2 hafta boyunca İspanya’daydı. Öğrencilerimiz yaz tatillerini hem geleceklerine yatırım yaparak hem de farklı kültürleri tanıyıp bolca eğlenerek geçirdi.
29 Temmuz 2012  tarihinde Orta okul 7., 8. sınıf ve Anadolu Lisesi 9., 10., 11. sınıf  öğrencilerimiz İspanya’nın Malaga şehrine gittiler. Burada sabahtan İspanyolca bilgilerine yenilerini katan öğrencilerimiz öğleden sonra kendileri için hazırlanmış aktivitelerle eğlendiler.

Pazartesi günü İspanyol arkadaşları tarafından “Hoş Geldin” partisiyle karşılanan öğrencilerimiz kendileri için hazırlanmış çok yoğun bir programla karşılaştılar. Diğer günlerde de bowling, İspanya’ya özel salsa kursu, tapas turu, paella gibi aktivitelere katıldılar. Hafta sonlarını İspanya’nın güzel şehirleri Granada ve Cadiz’e gezi düzenleyerek geçiren öğrencilerimiz Çamlaraltı’nda aldıkları İspanyolca eğitimlerini pratik yaparak zenginleştirdiler.

İspanya’da diğer ülke ve okullardan gelen arkadaşlarıyla eğitim gören öğrencilerimiz, 2 seviyeye ayrılmış olan eğitim programına üst seviyeden başladılar ve akıcı konuşmalarıyla da Çamlaraltı Koleji’nin gururu oldular.

İki hafta süren İspanya kültür ve eğitim gezisinin yanında İspanyolca dil okulu eğitim programı sertifikalarını alarak dönen öğrenciler ailelerine kavuşmanın sevincini yaşadılar.