ÇAMLARALTI KOLEJİ MEZUNLARINI UĞURLADI

29/06/2013

Çamlaraltı Koleji Lise son sınıf öğrencileri yorucu LYS maratonunu geride bıraktılar ve Kaya Termal Otel\'de düzenlenen mezuniyetlerinin tadını çıkardılar. Aileleri, arkadaşları ve öğretmenleri ile doyasıya eğlendikleri mezuniyet balosunun sunuculuğunu 12.sınıf öğrencilerinden Ceren ÖZBİLGİÇ ile Denizcan DORSAM üstlendi.

Öğrencilerin vals gösterisiyle başlayan renkli gecede Orta Öğretim Kurumları Müdürü Aydın KOYUTÜRK\'ün okul derecelerini açıklamasından sonra okul birincisi İstem YILDIRAN ödülünü İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Engin DİRİKAL\'dan aldı. İstem YILDIRAN kütüğe ismini çakarken Çamlaraltılı olmanın ve ona kattıklarının anlamını  anlatan bir konuşma yaptı. Mezuniyet pastasının kesilmesinden sonra geç saatlere kadar eğlenen öğrenciler unutulmaz bir gece geçirdiler.