Çamlaraltı Koleji Mun Konfernası’ndan 4 Ödülle Döndü

30/01/2017

İzmir Ekonomi Üniversitesi geçtiğimiz günlerde MUN (Model United Nations) Konferansı’na ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin çeşitli okullarından katılımın olduğu etkinlikte İzmir’den Çamlaraltı Koleji de yer aldı.

Lise öğrencilerinin yer aldığı en prestijli etkinlerden biri olan MUN Konferansı, Birleşmiş Milletler toplantılarının içerik ve şekil olarak canlandırıldığı ve dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin gerçek dünya meselelerini paylaştıkları bir platform.

Yapılan bu etkinlikte eğitim hayatlarında öğrendikleri yabancı dillerini de geliştirme fırsatı bulan Çamlaraltı Koleji öğrencileri, hem okullarını hem de İzmir’i en iyi şekilde temsil etme başarısını gösterdi. Etkinlik sonunda her öğrenciye verilen başarı belgesinin yanı sıra Çamlaraltılı öğrenciler etkinlikte gösterdiği üstün performans sonucunda dört ödül birden aldı
Çamlaraltı Anadolu Lisesi öğrencileri olan İdil Timuroğlu, Arda Ataoğuz, Arda Ünlübursa etkinlik boyunca göstermiş olduğu olgun tavrı, kılık kıyafetine gösterdiği özen ve akıcı İngilizce’siyle "Honourable Mention" (Onur Ödülü) alırken, Fem Köymen de bulunduğu oturumda gösterdiği performansıyla dikkat çekmesi, öne çıkan konuşması ve başarılı sunumu sebebiyle “Outstanding” Ödülüne layık görüldü.