ÇAMLARALTI KOLEJİ'NDE BAHAR, BİLİM VE SANAT İLE KUTLANDI

29/04/2013

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Bahar, Bilim ve Sanat Şenliği\'nin dokuzuncusunu okul bahçelerinde gerçekleştirdi.

Öğrencilerin birbirinden farklı bilim etkinlikleriyle başlayan gün çeşitli gösterilerin yer aldı sanat şenliğiyle devam etti.

Bilim ve Teknoloji Kulübü öğrencileri; öğretmenleri İlkay AYDEMİR, Volkan GÖNEN, Esra KAYAFOĞLU ile birlikte hazırladıkları deneyleri sundular. Deneyler ilköğretim öğrencilerinin ve velilerin büyük ilgisini çekti. Yine Bilim ve Teknoloji Kulübü farklı bilim insanlarının kıyafetlerini giyerek minik öğrencilere onları tanıttılar.

İlköğretim bahçesinde kurulan Gözlem Evi (Planeteryum) sayesinde farklı yaş grubu öğrencileri ders müfredatlarını da ilgilendiren birbirinden renkli animasyon belgeseller izledi.

Öğleden sonra İngilizce öğretmeni Öznur KOPARAN\'ın yönetiminde anasınıfının İngilizce söyledikleri şarkı, Dans Kulübümü\'nün ve öğretmenleri Susan PRİCE\'ın hazırladıkları muhteşem dans gösterisi, Beden Eğitimi öğretmenleri Özlem GENÇ ve Serhan AKYILDIZ\'ın sonunda madalya ile ödüllendirdiği Speed Stacks gibi sportif yarışmalar damgasını vurdu.
           Mavi Sanat Merkezi\'nin vermiş olduğu konser ile 9. Bahar Bilim ve Sanat Şenliği sona erdi.

Bu günün gerçekleşmesinde okul yönetimimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanları dört bir koldan çalışırken yanımızda olup desteklerini bizden esirgemeyen Kahve Diyarı\'na, Filiz Unlu Mamülleri\'ne, Yelki Turizm\'e, Nestle Türkiye\'ye, Neşe Pasta Fırını\'na, Hayal Kurdum Kitabevi\'ne, Final Kültür Yayınları\'na ve Papirüs Kırtasiye\'ye teşekkür ederiz.