Çamlaraltı Koleji’nde Bahar Coşkusu

05/05/2014

Çamlaraltı Koleji’nde Bahar Coşkusu

Geleneksel Bilim & Bahar ve Sanat Şenliğimizin 10.su ile Geleneksel Pilav Günümüzü 03 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirdik. Öğrencilerin, hem akademik hem sanatsal hem de sosyal açıdan gelişimlerini ve yaratıcılıklarını konuklarımız ve velileri ile paylaşma olanağı bulduğu şenlik, bu yıl üç gün sürdü.

17 ve 18 Nisan’da bilim ayağının gerçekleştiği etkinliklerde, öğrenciler yıl içindeki kazanımlarını, yaptıkları yaratıcı çalışmalarla sergilediler. Ayrıca okulumuza gelen cam ustalarıyla büyülü bir yolculuğa tanıklık ettiler. Küçük yaş grupları ise bu süreçte sihirbazlar ve palyaço gösterileriyle şaşırtıcı ve keyifli zaman geçirme fırsatı buldular.

19 Nisan Cumartesi günü yapılması planlanan Bahar ve Sanat Şenliğimiz ise olumsuz hava koşulları nedeniyle 03 Mayıs Cumartesi günü, Geleneksel Pilav Günümüzle birleştirildi.

Çeşitli firmaların katkılarının da olduğu etkinliklerde, ana sınıfımızın İngilizce gösterisinin ardından step dansla hareketlenen öğrenciler, şişme kaydıraklarda gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Engelli olimpik, sumo güreşi, gladyatör, dev jenga, hamster, twister, kırk ayak takım yarışması, resim, yüz, taş boyama, sosis balonlar, nostaljik salıncak gibi oyunlar ve yarışmalar içerisinde yer alan konuklar ve öğrenciler, yoğun geçen sınav döneminin stresinden uzaklaşarak doyasıya eğlendiler.

Aynı zamanda emekli öğretmenlerimiz ve yoğun tempoları nedeniyle görüşme fırsatı bulamayan mezunlarımız \"Pilav Gününde\" buluşarak hem hasret giderdiler hem de keyifli etkinliklerin içinde olma şansı elde ettiler.

Okul orkestramızın verdiği konserle sona eren etkinlik sonrası memnuniyetlerini dile getiren öğrencilerimiz, mezunlarımız ve konuklarımız, etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ederek okulumuzdan ayrıldılar.

fotoğrafları için tıklayınız...