Çamlaraltı Koleji'nde Miniklerin İlk Gün Heyecanı

13/09/2014

Çamlaraltı Koleji\'nde Miniklerin İlk Gün Heyecanı

Öğrencilerimizin heyecanla beklediği 2014-2015 eğitim-öğretim yılı, yeni öğrencilerin okullarına alışmasına yönelik uygulanan oryantasyon programıyla, İzmir Özel Çamlaraltı Koleji\'nde coşkuyla karşılandı.

Ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimizin velileriyle birlikte katıldığı oryantasyon programı çerçevesinde öğrencilerimiz, öğretmenleriyle tanışma ve kaynaşma etkinlikleriyle okula uyum sağlamada zorlanmadılar.

Sabah erken saatte başlayan program, öğretmenlerimizin kendini tanıtma konuşmalarıyla başladı. Okulumuz İlköğretim Kurumları Müdürü Güneş Özdinç öğrencilerimize ve velilere eğlenceli, eğitici ve öğretici bir yıl geçireceklerini aktardığı konuşmasında, \"Çamlaraltı Koleji büyük bir aile. Çocuklarınız ve sizler de bugünden itibaren bu büyük ailenin birer ferdisiniz. Aramıza katılan yeni öğrencilerimizle birlikte, her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel, dolu dolu, hem eğitim hem de sosyal yönden hareketli ve eğlenceli bir yıl geçireceğimizi belirtmek isterim. Çocuklarınız bugünden itibaren okulumuz himayesinde, gururla takdim ettiğimiz, alanlarında tecrübe sahibi en iyi öğretmenlerle güzel bir yıl geçirecek. Hepimiz için başarılı bir olmasını temenni ediyoruz. Çamlaraltı ailesine hoş geldiniz\" dedi.

Açılış töreni sonrası oynadıkları küçük oyunla heyecanlarını üzerlerinden atan öğrencilerimiz, daha sonra sınıflarında etkinliklere devam ettiler.

\"\"      \"\"