ÇAMLARALTI KOLEJİ'NDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ

27/11/2014

ÇAMLARALTI KOLEJİ\'NDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Öğretmenlerimiz 24 Kasım sabahında okul girişinde, küçük hediyeleriyle karşılandı. Girişte tüm öğretmenlerimizin kendi isimlerinin yazılı olduğu hediyelerinin verilmesiyle Öğretmenler Günü kutlamaları başlamış oldu.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve Okul Aile Birliği yönetiminin yanı sıra emekli öğretmenlerimizin de katılımıyla konferans salonunda başlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü töreninin sunumunu, Matematik Öğretmenlerimiz Özlem ATAOĞUZ ve Hülya SELÇUK yaptı.

Törende ilk olarak Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve sonsuzluğa göç etmiş tüm eğitimciler adına yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız söylendi. Ortaöğretim Kurumları Müdürümüz Gülçağ GENÇER\'in yaptığı 24 Kasım konuşmasında, \"Çamlaraltı Koleji öğretmenleri, akıl ve bilimsellik ışığında, geleceğin Atatürklerini yetiştirmek için kendilerini, 60 yıldır O\'nun sesini ve düşüncelerini bugüne, hatta yarına taşımak için çalışmaya adamışlardır. Başta kurucumuz Mehmet Ali SERTATIL olmak üzere, yıllarca emek vermiş, okulumuzu bugünlere taşımış olan tüm yönetici ve öğretmenleri sevgi ve saygıyla anıyor, tüm öğretmen arkadaşlarımın da Öğretmenler Günü\'nü kutluyorum\" dedi.

Genç öğretmenlerimizin \"Öğretmenlik Andı\"nı içmeleriyle devam eden törende, Matematik Öğretmenimiz Seval DÖNMEZ konuşmasını yaparken, Milli Eğitim Müdürlüğü\'nün il genelindeki öğretmenler arasında düzenlediği \"Anı Yarışması\" nda birinci olan İlköğretim Kurumları Müdür Yardımcımız Sema Emel ÇELİK de, ödül aldığı yazısını okudu.

Tören, İngilizce Öğretmenimiz Özde KARAMAN ve Almanca Öğretmenimiz Sevilay EKER önderliğindeki 9. sınıf öğrencilerimizin oratoryosu, Müzik Öğretmenimiz Açelya Şahin ÇINAR önderliğindeki 4. sınıf öğrencilerimizin öğretmenler günü korosu ve Çamlaraltı Koleji öğretmenlerinin seslendirdiği Gesi Bağları şarkısının sürpriz klibiyle sona erdi.

Fotoğraflar için tıklayınız...