Çamlaraltı Koleji Öğrencileri Cambridge Sınavında Da Kendilerini Kanıtladı

17/09/2014

Çamlaraltı Koleji Öğrencileri Cambridge Sınavında Da Kendilerini Kanıtladı

Çamlaraltı Koleji olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizi, yabancı dil seviyelerini uluslararası bir platformda test edebilmeleri adına Cambridge sınavlarına yönlendirdik.

2013-2014 eğitim ve öğretim yılının Haziran ayında Cambridge sınavlarına katılan 47 öğrencimizin her biri kendi seviyesinde başarı elde etti. Sınava giren öğrencilerimizin öncelikle uluslararası bir platformda sınava girebilme cesaretleri ve tabi ki elde ettikleri başarılar, okulumuzu gururlandırdı.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılı açılış törenimizde öğrencilerimize başarı belgelerini veren Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER, \"Her alanda ve her platformda yarışabilen ve kendini kanıtlayan Çamlaraltı Koleji, bugüne kadarki tüm başarılarını öğrencileri sayesinde elde etti. Yine farklı sınıflardan bir çok öğrencimiz Cambridge sınavlarında hem kendilerini hem de okulumuzu en güzel şekilde temsil ettiler. Çamlaraltı Ailesi olarak hepsini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz\" dedi.

\"\" \"\"