ÇAMLARALTI KOLEJİ TÜBİTAK' DA YİNE BİRİNCİ...

07/04/2011

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK\'ın ortak düzenlediği “Bu Benim Eserim” adlı proje yarışmasında okulumuzun 8. sınıf öğrencisi Salih Göktuğ KÖSE’nin, Fen ve Teknoloji Bölüm Başkanımız Can ARAT danışmanlığında hazırladığı “Organik Atıklardan Yenilenebilir Enerji: BİYOETANOL” adlı projesi, Fen ve Teknoloji alanı Ege Bölgesi 1. Si olarak Ankara’da yapılacak finale katılmaya hak kazandı.

Yarışmaya Türkiye genelinde 63.000 proje başvurusu yapıldı. Ege Bölgesinde 1250 proje ön elemeyi geçti. Okulumuzun projesi finalde yarışan 63 Fen projesi arasından 1. Oldu. İlköğretim Okulu Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ “Çamlaraltı Koleji olarak yoğun bir şekilde ulusal ve uluslararası projeler hazırlıyoruz ve
 yarışmalara katılıyoruz.  Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bugüne kadar birçok ödül aldılar ve fırsat verildiğinde her şeyin başarılabileceğini bize en güzel biçimde gösterdiler. Onlarla gurur duyuyoruz ve finalde başaracaklarına inanıyoruz.” dedi.