ÇAMLARALTI KOLEJİ TÜBİTAK FİNALİ'NDE TÜRKİYE 2.Sİ

12/05/2011

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK\'ın ortak düzenlediği “Bu Benim Eserim” adlı proje yarışmasında okulumuzun 8. sınıf öğrencisi Salih Göktuğ KÖSE’nin, Fen ve Teknoloji Bölüm Başkanımız Can ARAT danışmanlığında hazırladığı “Organik Atıklardan Yenilenebilir Enerji: BİYOETANOL” adlı projesi, Fen ve Teknoloji alanı Ege Bölgesi 1. Si olarak Ankara’da yapılacak finale katılmaya hak kazanmıştı.

Ankara’da yapılan Tubitak Türkiye Finali’ne katılan değerli öğretmenimiz ve öğrencimiz  Ege Bölgesi 1.si olduktan sonra aldıkları ikinci derece olan TÜBİTAK Türkiye 2.liği ile göğsümüzü kabarttı.

Elde edilen bu büyük başarıdan dolayı öncelikle danışman öğretmenimiz Can ARAT’ ı ve öğrencimiz Salih Göktuğ KÖSE\'yi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.