ÇAMLARALTI KOLEJİ VODAFONE FREEZONE’DA

05/03/2013

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katılımıyla Vodafone Freezone 16. Liselerarası Müzik yarışması 3 Mart 2013 Pazar günü İzmir Arena Bayraklı\'da gerçekleşti. Ege Bölgesinden yaklaşık 80 okulun katıldığı yarışmada, Çamlaraltı Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan grup \"Minore Settima\" (minör yedili) Şebnem Ferah\'ın \"Yalnız\" adlı parçasıyla sahne aldı. Yoğun bir çalışma yapan öğrenciler sahnede çok başarılı bir performans sergileyerek geçtiğimiz yıl ilk beşe giren okulu bu yıl da çok iyi bir şekilde temsil ettiler. Tüm salonun büyük beğenisini kazanan Minore Settima Grubu, yarışmadan son derece memnun ayrıldı. Müzik öğretmenleri Ömür Bora YAŞAROĞLU gözetiminde hazırlanan Çamlaraltı Koleji öğrencileri Ezgi DÜNYAADAMI’NI, Miray ATAY’I(vokal), Oğuz ÖZİLERİ’Yİ (elektro Gitar), Nihat BAKAN’I (akustik gitar), Efe AĞAR’I (bas gitar), Berkay ÖZKUMOVAYI (klavye), Ramazan BAYRAM’I ( Davul), Orta Öğretim Kurumları Müdürü Aydın KOYUTÜRK tebrik etti.

Yakın zaman da belli olacak sonuçlara göre İstanbul\'da gerçekleşecek finallere katılıp katılamayacağı belli olacak olan grubu desteklemek için, www.liseninyildizi.com internet adresinden \"Minore Settima”ya oy verebilirsiniz.