ÇAMLARALTI KOLEJİ YENİ YILDA YİNE İDDİALI

21/08/2013

2013-2014 eğitim ve öğretim dönemi öğretmen seminerlerimizle açıldı. Okulumuz öğretmenleri uzun yaz tatili arasından sonra arkadaşlarıyla, okullarıyla ve idarecileri ile buluşmanın heyecanını yaşarken 60 yıllık Çamlaraltı Ailesi\'ne yeni katılan öğretmen arkadaşlarıyla da tanışmanın mutluluğunu yaşadılar.

Okulumuz öğretmenleri yaz tatilinde görüşemedikleri öğretmen arkadaşlarıyla sohbet edip, okullarında yapılan yenilikleri öğrenmek için okullarını gezdiler.

Hasret gidermenin ardından konferans salonunda toplanan öğretmenler Genel Müdürümüz ve Orta Öğretim Kurumları Müdürümüz Gülçağ GENÇER\'in ardından da İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ\'in konuşmasını dinlediler. Okulumuzda tatil boyunca yapılan fiziki çalışmaların yanı sıra Milli Eğitim tarafından yapılan yönetmelik değişiklikleri hakkında da bilgi sahibi olan öğretmenler, okulumuz Genel Koordinatörü İfral TURGUT\'un hayat, öğretmenlik ve yeni yıl hakkında ki motivasyon konuşması ile yeni yıla hazırlandılar.