ÇAMLARALTI'LI ÖĞRENCİLERDEN ''SİVRİ'' YE ÖYKÜLER

08/06/2011

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Başkanı İsmail SİVRİ adına düzenlenen öykü yarışmasına okulumuzun başarılı öykücüleri damgasını vurdu. İzmir Gezeteciler Cemiyeti’nin 14 yıl başkanlığını yapan İsmail SİVRİ’nin adını yaşatmak amacıyla düzenlenen “İsmail SİVRİ 2. Çocuk Öyküleri Yarışması”na 244 başvuru yapıldı. Yarışma sonunda 9–14 yaş birincisi okulumuzun 5. sınıf öğrencisi Emre NURBEYLER olurken, 15–17 yaş Mansiyon Ödülü’nü lise öğrencilerimizden Ihlara YENER aldı. Ayrıca jüri tarafından verilen Seçici Kurul Özel Ödülü’nün sahibi lise öğrencilerimizden Ece GÖKYAYLA oldu. Öğrencilerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyor, yazın alanında başarılarına yenilerini eklemelerini diliyoruz.