ÇAMLARALTI MÜZİK GRUBU ARENA’ DA İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ.

12/03/2012

Vodafone 15. Liselerarası Müzik Yarışması 10-11 Mart 2012 tarihlerinde İzmir – Arena’da gerçekleşen organizasyonla genç yetenekleri keşfetti.

11 Mart 2012 Pazar günü Adele’nin Rolling The Deep şarkısı ile yarışan öğrencilerimiz izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Sahne performansları ve tarzları ile dikkat çeken Çamlaraltı müzik grubu sahnede kaldıkları sürece izleyenleri hem şaşırttı hem de çoşturdu.

Öğrencilerimiz, 11/A sınıfı Haley Scott DROZDOWICZ ‘’Solist’’, Sehat CEBELİ ‘’Gitar’’, 11/B sınıfı Rüya MURAT ‘’ Back Vokal’’, Mert KALDIR ‘’Bateri’’, Oğuz ÖZİLERİ ‘’Bass Gitar’’, 9/A sınıfı Melisa IŞIKLI ‘’ Back Vokal’’ ve Ezgi Dünyaadamı ‘’ Back Vokal’’ olarak sahne aldılar.

Serhat HACIPAŞALIOĞLU, TNK, İskender PAYDAŞ, Turhan YÜKSELER, Melis SÖKMEN ve Olcayto Ahmet TUĞSUZ’un jüri üyeliğini yaptığı yarşmada ‘’İcra’’, ‘’Beste’’, Orkestra’’, ‘’ Sahne Performansı’’, ‘’Kız Solist’’, ‘’erkek Solist’’ ve ‘’Enstrüman’’ olmak üzere toplam yedi kategoride ödül dağıtılacak. Başarılı olan genç grup ve bireyler Vodafone FreeZone tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendirilecekler.