Çamlaraltı’na “Outstanding Delegate” Ödülü

28/02/2017

Cihat Kora Anadolu Lisesi geçtiğimiz günlerde, farklı yaş gruplarından öğrencilerin Birleşmiş Milletler’in minyatür versiyonunu oluşturarak delege rolüne büründükleri bir aktivite olan MUN (Model United Nations)  Konferansı’na ev sahipliği yaptı. Pek çok okulun katılım gösterdiği etkinlikte Çamlaraltı Koleji de yer aldı.

Lise öğrencilerinin yer aldığı en prestijli etkinlerden biri olan MUN Konferansı’nda, öğrenciler dört gün boyunca Birleşmiş Milletler toplantılarını içerik ve şekil olarak canlandırıp gerçek dünya meselelerini tartıştılar.

Yapılan bu etkinlikte eğitim hayatlarında öğrendikleri yabancı dillerini de geliştirme fırsatı bulan Çamlaraltı Koleji öğrencileri, okullarını en iyi şekilde temsil etme başarısını gösterdi. Etkinlik sonunda her öğrenciye verilen başarı belgesinin yanı sıra Çamlaraltı Koleji 9. sınıf öğrencilerinden Arda Ataoğuz etkinlikte gösterdiği üstün performansıyla dikkat çekmesi, öne çıkan konuşması ve başarılı sunumu sonucunda “Outstanding Delegate” ödülü aldı.