ÇAMLARALTI'NDA BURS SINAVI HEYECANI

01/03/2015

ÇAMLARALTI'NDA BURS SINAVI HEYECANI

Öğrencilerin 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı öncesinde kendilerini test etmeleri ve başarı oranlarına bağlı olarak kazanacakları burs oranlarının belirlendiği "Çamlaraltı Koleji Akademik Değerlendirme ve Burs Sınavı", 28 Şubat Cumartesi günü iki seans olarak gerçekleştirildi.

Kötü hava koşullarına rağmen öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği sınava, iki seansta toplam 1000 öğrenci katıldı. Bu yıl okudukları sınıf derslerinden sınava alınan öğrenciler, iki saat boyunca önümüzdeki yıl için burslu okuyabilmek için ter döktüler.

Çamlaraltı Koleji öğretmenleri ve personeli tüm gün sınav heyecanı yaşayan öğrencilerle birlikte ilgilendiler. İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ ve Rehberlik Öğretmenlerimiz Pınar ÜLGEN ve Didem ONUR da çocukları sınavdayken okulda bekleyen velilere, konferans salonumuzda seminer verdiler.