ÇAMLARALTI'NDA COŞKULU KUTLAMA

30/10/2014

ÇAMLARALTI\'NDA COŞKULU KUTLAMA

Cumhuriyetin 91. Yılı sebebiyle Atatürkçülüğü ve çağdaşlığıyla bilinen İzmir Özel Çamlaraltı Koleji, adına yakışır bir tören düzenledi.

Ana sınıfından lise son öğrencilerine, öğretmenlerden idarecilere tüm okulun katılımıyla gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz adına açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER, \"Çağdaş ve Atatürkçü bir okul olarak 61. yılımıza girdiğimiz bu günlerde, cumhuriyete sahip çıkan, Atatürkçü, ileri görüşlü bireyler yetiştiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Böyle bir gençliğe sahip olduğumuz sürece daha nice 91 yılları göreceğimizden eminim. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun\" şeklinde konuştu.

Gençer\'in konuşmasının ardından, öğrenciler Türkçe, İngilizce, Almanca ve İspanyolca sunumlarıyla hem veliler hem de öğrencilerden büyük beğeni topladı. Tören Çamlaraltı Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı, marşlarımızdan oluşan mini konseriyle sona erdi.

Fotoğraflar için tıklayınız...