ÇAMLARALTI'NDA REHBERLİK HAFTASI

01/11/2014

ÇAMLARALTI\'NDA REHBERLİK HAFTASI

Çamlaraltı Koleji, öğrencilerinin yanı sıra velileriyle de sık sık iletişim ve haberleşme içerisinde. Her fırsatta yeni bir etkinlik, yeni bir seminer ve toplantıyla velilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz bir araya geliyor.

Rehberlik Öğretmenimiz Pınar ÜLGEN\'in hazırladığı sunumlarla ana sınıfı, ilkokul ve lise grupları velileri ayrı ayrı seminerlerle bilgilendirildi. Ana sınıfları için \"Gelişim Dönemi Özellikleri\", ilkokul sınıfları için \"Anne-Baba Tutumları ve Çocuğun Gelişimine Etkileri\", sınava hazırlanan lise grupları için de \"YGS-LYS Bilgilendirme Semineri\" veren Rehber Öğretmenimiz Pınar ÜLGEN, yaptığı sunumların yanı sıra velilerle birebir iletişim de kurarak, öğrencilerimizin okul dışındaki gelişimleri ve hayatlarını en iyi şekilde sürdürebilmeleri için büyük destek sağladı.