ÇAMLARALTI'NDA ŞENLİK ZAMANI

16/04/2011

Bu yıl yedincisini düzenlediğimiz Bahar, Bilim ve Sanat Şenliği öğrencilerimizin bilim, kültür ve sanat projeleriyle ve gösterileriyle çok renkli geçti. Konuk okulların ve sponsor firmaların da katılımıyla gerçekleşen şenlikte herkes çok güzel zaman geçirdi. Egesini Börek, Pınar Süt ve Kurukahveci Mehmet Efendi, Nuh’un Ankara Makarnası, Tinnan Badem Ezmecisi ve  Neşe Pasta Fırını ikramlarıyla, 2000 Çocuk Evi, Maliye Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu hazırladıkları gösterilerle ve birçok kuruluş kurdukları standlarla şenliğimize destek oldular.  Kuzey Bahçesinde Fen Bilimleri Bölümümüzün hazırladığı gösteri deneyleri büyük ilgi çekti.Okulumuzun koridorlarında öğrencilerimiz yıl boyunca hazırlamış oldukları projeleri sergilediler ve sundular. Öğrencilerimizin dans, müzik, folklor, etkinlikleri gün boyunca devam etti. Bahçeye kurulan oyun parkurlarında çocuklarımız doyasıya eğlendiler. \"\"