ÇAMLARALTI'NDA YENİ YIL SEVİNCİ

15/01/2015

ÇAMLARALTI\'NDA YENİ YIL SEVİNCİ

Okulumuz, öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte yeni yılı coşkulu bir şekilde karşıladı. Tüm katlarda birbirinden eğlenceli oyunlar ve etkinliklerle öğrencilerimiz hoş vakit geçirdi.

Sabah ilk dersten itibaren başlayan eğlence, Sınıf Öğretmenleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Müzik Öğretmenleri önderliğinde farklı etkinliklerle devam etti. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz kendi içlerinde birbirlerine yeni yıl hediyelerini verdiler, tombala oynadılar, karaoke yaptılar ve tüm katlarda pastalarını kestiler.

Noel Baba\'nın minik öğrencilerimize dağıttığı minik sürprizlerle renklenen kutlamada, tüm öğrencilerimiz karaoke yaparak hep birlikte keyifli vakit geçirirdiler ve sınıflar arası oynanan tombalayı kazanan 5/B sürpriz hediyesini büyük bir heyecanla açtı.

Pasta kesiminin ardından Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin verdiği mini konserle öğrenciler yeni yılı büyük bir coşkuyla karşıladı.

Fotoğraflar için tıklayınız...