ÇAMLARALTI’NDAN ANLAMLI ŞENLİK

07/05/2017

Çamlaraltı Koleji bu yıl 13.’sünü düzenlediği şenlikte “Hayvanlar ve Ortak Yaşam Alanlarımız” temasıyla sokak hayvanları için bir araya geldi. Öğrencilerin yıl boyunca hazırlıklarını sürdürdüğü, şenlik günü de standlarda çalışmalarını sergiledikleri etkinlikte, öğrenciler, veliler, öğretmenler ve mezunlar bir arada keyifli vakit geçirdiler.

Bu yılki etkinlikleri için belirledikleri “hayvanlar” temasını şenlikte de uygulayan Çamlaraltılılar, standlarını, projelerini, yarışmalarını da bu tema üzerinden hazırladılar. Öğrencilerin hayvan kostümleri giyerek katıldığı ve sunumlar yaptığı şenlikte, ders kapsamında hazırlanan hayvan barınakları yarışması büyük ilgi gördü. Öğrencilerin bireysel ve grup olarak hazırladıkları hayvan barınakların, jüri tarafından yapılan değerlendirmenin ardından ilk üçe giren en başarılıları belirlendi. Yarışma için hazırlanan elliden fazla barınak, şenlik sonrasında sokak hayvanlarının kullanabilmesi için belediyeye bağışlandı.

Gösteri deneylerinin yapıldığı, kulüp derslerinde yapılan objelerin sergilenip, elde edilen geliri sokak hayvanları için bağışlanmak için satıldığı, hayvan temalı fotoğraf yarışması için çekilen fotoğrafların sergilendiği, müzik ve animatörlerle eğlenilen şenlik, Mavi Sanat Merkezi öğrencilerinin konseri ve geleneksel pilav günü etkinliğiyle devam etti.