ÇAMLARALTI'NDAN ATA'YA SAYGI

11/11/2014

ÇAMLARALTI\'NDAN ATA\'YA SAYGI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk\'ü, aramızdan ayrılışının 76. yılında Çamlaraltı Koleji olarak anlamlı bir törenle andık.

Biyoloji Öğretmenimiz Esra KAYAFOĞLU\'nun sunumunu yaptığı tören, saat 09.05\'te siren sesleri eşliğinde saygı duruşuyla başladı.

Okul idaresi adına konuşma yapan İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, konuşmasını \"Aramızdan ayrılışının 76. yılında saygı ve özlemimizi sunmak, ilke ve devrimlerine bağlılığımızı, yüreklerimizde nice sevdalarla değişmeyen Atatürk tutkusunu tazelemek için buradayız. Yitirilmiş kasımlarda açan umut çiçeğinin kokusunu, karanlık düşüncelere inatla bir kez daha doldurduk içimize ve gönüllerimizdeki erişilmez yerinin değişmeyeceği, sevgi, saygı ve inancımızın artarak süreceği andını içtik hep birlikte. İnan ve bize güven Atam\" sözleriyle bitirdi.

Fen Bilgisi Öğretmenimiz Dilek PELTEKOĞLU, yaptığı konuşmayla öğrenci ve velilerimize duygu dolu anlar yaşatırken Atatürk şiirleri seslendiren ilköğretim ve lise öğrencilerimiz, Atatürk’ e bağlılıklarına bir kez daha vurgu yaptılar.

Törenin son bölümünde sahne alan Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğrencilerimiz, Müzik Öğretmenimiz Ömür Bora YAŞAROĞLU eşliğinde dile getirdikleri şarkılarla Atamıza olan özlemlerini dile getirdiler.

Töreni izleyen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz, 60 yıllık köklü bir kurum olan Çamlaraltı Koleji’nin Atatürk’e gönülden bağlı, onun ilke ve devrimlerinin koruyucusu ve savunucusu bireyleri olmaktan gurur duyduklarını dile getirdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız...