ÇAMLARALTI'NDAN LÖSEV İÇİN YENİ YIL KERMESİ

29/12/2014

ÇAMLARALTI\'NDAN LÖSEV İÇİN YENİ YIL KERMESİ

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği, her ay okul bünyesinde düzenledikleri kermeslerden elde ettikleri gelirle farklı sosyal proje ve kampanyalara destek veriyor.

Aralık ayı içerisinde öğrencilerin ve Okul Aile Birliği üyelerinin evlerinde hazırladıkları yılbaşı konseptli yiyecekleri sattıkları kermes, okulumuzda büyük ilgi gördü. Öğrencilerimizin yanı sıra veli ve öğretmenlerimizin de alışveriş yapmak için sıraya girdiği kermeste toplanan para, çocuklara yeni yıl hediyeleri alınması için LÖSEV\'e verildi.

Çamlaraltılı öğrencilerimiz, bir yandan yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini kavrarken, diğer yandan da LÖSEV hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanın ve destek vermenin mutluluğunu yaşadılar.

Her ay farklı bir projeye destek amaçlı kermes düzenleyerek farkındalık yarattıklarını belirten Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Pelin Alharal, \"Okul Aile Birliği olarak, hem öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve sosyal sorumluluk duygusunu aşılamak hem de desteğe ihtiyaç duyan kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına destek vermek için her ay bir kermes düzenliyoruz. Yılın son ayında da LÖSEV\'in lösemili çocuklar için alacağı yılbaşı hediyelerine katkı sağlamak amacıyla yılbaşı konseptli bir kermes yaptık. Öğrencilerimiz de bizimle birlikte çalışarak ve yiyecekler alarak destek verdiler. Çamlaraltı Ailesi olarak yeni yıla farkındalık yaratmış ve LÖSEV\'e destek vermiş olmanın huzuruyla gireceğimiz için mutluyuz\" şeklinde konuştu.

Fotoğraflar için tıklayınız...