ÇAMLARALTI’NIN DAHİ ÇACUKLARI TÜRKİYE’Yİ DÜNYADA TEMSİL ETTİ

02/07/2012

2-7 temmuz 2012 tarihleri arasında Rusyanın Tula bölgesinde düzenlenecek olan EXPO SCIENCE EUROPA - 2012 Bilim projeleri Fuarına Çamlaraltı Koleji Fen Bilimleri Bölümünün hazırladığı 3 proje davet edildi.

Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Can ARAT’ın danışmanlığında okulumuz öğrencilerinden Ege AK, Denizcan DORSAM, Damla GÖKPINAR, Göktuğ KÖSE, Ekin E, Beyza Akdulum, Ezgi İrem Hazırcı ve Raci MERMUT’un hazırladıkları projeler Tıp, Mikrobiyoloji ve Çevre kimyası dallarında okulumuzu ve ülkemizi temsil edecekler.

Öğrencilerimiz, 29 Haziranda Moskova’da 3 günlük tura katılıp, tarihi ve turistik bir gezi yapacak ve 2 Temmuzda Tula’ya geçerek Expo’ya katılacaklardır. 8 Temmuzda yurda dönecek olan proje ekibimize başarılar dileriz.