ÇAMLARALTI’NIN GELENEKSEL GÜNBATIMI KOKTEYLİ’NE BÜYÜK İLGİ

02/10/2015

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji'nin gelenekselleşen, her Eylül ayının son Cuma günü gerçekleştirdiği Günbatımı Kokteyli bu yıl okulların geç açılmasından kaynaklanan gecikmeyle Ekim ayının ilk Cuma günü gerçekleştirilirken, bu yıl artan katılımla daha görkemli bir şekilde geçti.

Çamlaraltı Koleji'nin ‘çamlı bahçesinde’ mezunlar, veliler, yeni ve eski öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen kokteyle gelen konuklar, müzik öğretmenleri Ömür Bora Yaşaroğlu ve Açelya Şahin Çınar'ın keman ve gitarla gerçekleştirdiği müzik dinletisiyle hoş vakit geçirdi.

Mezunlar yeniden bir araya gelmenin keyfini çıkarırken, veliler de çocuklarını emanet ettikleri okulu daha yakından tanıma ve öğretmenlerle kaynaşma fırsatını değerlendirdiler.

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji'nin 61 yıllık köklü geçmişi ve başarılarla dolu tarihini vurgulayan Genel Müdür Gülçağ Gençer, "Geleneksel hale gelen Günbatımı Kokteylimizde bizleri her yıl olduğu gibi yalnız bırakmayan mezunlarımızı ve aramıza yeni katılan velilerimizi burada görmek bizleri mutlu etti. Çamlaraltı yalnızca bir okul değil, aynı zamanda her yıl daha da büyüyen kocaman bir aile. Ve bu yıl geçen daha da artan bir katılımla, daha büyük ve kalabalık bir aile olduk. 61 yıla dayanan başarılarla dolu tarihimize bu yıl çok daha büyük başarıları ve güzellikleri ekleyeceğimize olan inancımız tam. Ailemize hepiniz hoş geldiniz. Başarılı, güzel ve sağlıklı bir eğitim dönemi olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.