ÇAMLARALTI’NIN MİLLİ GURURU

18/05/2012

Milli cimnastik sporcusu olan öğrencilerimiz Bolu’da düzenlenen Okullar Arası Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonasına katıldı.

9-10 Mayıs 2012 tarihlerinde Bolu’da düzenlenen şampiyonaya 10/A sınıfı öğrencimiz Zeynep MAMİKOĞLU 7/A sınıfı öğrencimiz Sevilay ÇELİK ve 7/B sınıfından Melike GÖKÇE katıldı.

Şampiyonluk yarışında başarılı öğrencimiz Zeynep MAMİKOĞLU Türkiye 2.si oldu. Yıldızlar kategorisinde yarışan öğrencimiz Sevilay ÇELİK (7/A) ise Türkiye 6. sı olarak bizleri gururlandı.

7 yaşından beri cimnastik yapan öğrencilerimiz, yaşları küçük olmasına rağmen kendi alanlarında önemli ödülller alarak birçok başarıya imza attılar.

Milli sporcularımız, Asimetrik paralel, Denge aleti, Atlama Beygiri, Yer hareketleri olmak üzere 4 ayrı kategoride yarıştılar. Öğretmenleri Fatma Özlem GENÇ ile yarışmaya katılan öğrencilerimiz, Çamlaraltı Koleji Yönetimi ve öğretmenlerinden gördükleri destek ile daha büyük başarılar elde edeceklerini ifade ettiler.