ÇAMLARALTI ÖĞRENCİLERİ ALMANYADA DİL KAMPINDA

05/06/2013

Çamlaraltı Koleji\'nde  yabancı dil olarak okutulan Almanca dersinde öğrendiklerini pekiştirmek ve Almanca\'yı aktif olarak kullanmak için Çamlaraltı Koleji öğrencileri Almanya\' da 2 haftalık bir yaz kampına hazırlanıyor. Öğrencilerimiz öğrendikleri yabancı dil eğitimlerini uluslar arası projeler, öğrenci değişim programları, kardeş okul ziyaretleri, kültürel geziler ve dil okulu kampları ile pekiştirmekte, yaşayarak öğrenmenin kalıcı  öğrenme olduğu inancıyla ek çalışmalara büyük bir heyecanla  katılmaktadırlar.

Çamlaraltı Koleji  Ortaokul öğrencilerimiz  Almanca öğretmenimiz Nurten YAVUZ  ile DAS Akademie  BERLİN\'in yaz kampına katılacaklar.Öğrencilerimiz burada tüm Avrupa\'dan gelen öğrencilerle aynı sınıflarda ders görecekler, ders dışı zamanlarda ise eğlenceli spor, gezi ve kültürel aktivitelere katılacaklar.Öğrencilerimiz Almanya\'yı ve başkent Berlin’i tanıyacak, farklı ülkelerden arkadaşlıklar kuracak, eğlenceli aktiviteler ve geziler ile de yaz tatilinin tadını çıkaracaklar.