ÇAMLARALTI ÖĞRENCİLERİ BAŞARIYA DOYMUYOR

20/10/2015

Ekim ayı içerisinde bu yıl ilki düzenlenen Betül Cemre Yıldız&Palmiye AVM Akıl ve Zeka Sporları Festivali’nde Çamlaraltı Koleji öğrencileri okullarını başarıyla temsil etti.

Yaz tatilinde gerçekleştirilen Mind Lab Dünya Şampiyonası’nda gösterdikleri başarının ardından bu kez de 1. Betül Cemre Yıldız&Palmiye AVM Zeka Sporları Festivali’nde başarı elde eden Çamlaraltılı öğrenciler, farklı kategorilerde dört derece birden elde etti.

Abalone oyununda yarışan Efe Güler birinci olurken, quoridor oyununda yarışan Eren Katmer birinci, Umay Duru Çetin ikinci oldu. Çapraz Dama oyununda da yarışan Efe Güler, oyun sonunda üçüncülük elde ederken, Aruh Oğuz Erdoğan ise aynı dalda beşinci oldu.

Öğrencilerinin her yarışmada ve turnuvadan iyi derecelerle ayrıldığını ifade eden Çamlaraltı Koleji Ortaokulu Müdürü Orkun Karapostal, “Öğrencilerimizin her biri ayrı ayrı yeteneklere sahip. Efe, Eren, Aruh Oğuz ve Duru da zeka sporlarında yeteneklerini katıldıkları turnuvalarda en iyi şekilde kanıtlıyor. Hem biz öğretmen ve idarecilerini hem de okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor, başarılarının diğer turnuvalarda da devam etmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.