ÇAMLARALTI ÖĞRENCİLERİ SANAT GECESİNDE AYAKTA ALKIŞLANDI

07/06/2012

Öğrencilerimiz, bir yıl boyunca Çamlaraltı Koleji’nde yaptıkları müzik çalışmalarını, 05 Haziran 2012 Salı akşamı, Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evinde izleyicilere sundu.

Program İlköğretim Orkestramızın flüt, keman, gitar ve çello eşliğindeki çaldıkları şarkılarla başladı.
Gecede, İlköğretim Okulumuzdan, Dört El Piyano, Piyano Eşlikli Trio, Gitar Topluluğu, Yaylı Quartet, Solo, Piyano Solo,   İlköğretim Korosu ve Ritim Topluluğu sahne aldı. Aranın ardından Anadolu Lisemizden Çok Sesli Koromuz , solo performanslar ve Dans Grubumuz izleyenlerin beğenisini kazandı.

İzleyicilerin ayakta alkışladığı Çamlaraltı’nın yetenekli öğrencileri, bu güzel gecede sanata verdikleri değeri ve önemi bir kez daha gösterdiler. Çamlaraltı Koleji’nde keşfedilen yetenekli öğrencilerimiz, gelecekte başarılı birer sanatçı olma yolunda ilk adımlarını izleyicilere sundukları “Sanat Gecesi” ile attılar.

Gecenin sonunda tüm öğrencilerini, onları bu kadar güzel yetiştiren velilerini ve emeği geçen tüm öğretmenleri gönülden tebrik ettiğini söyleyen Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER sözlerine şöyle devam etti. “Çamlaraltı Koleji olarak öğrencilerimize verdiğimiz akademik eğitimin yanı sıra sanatsal faaliyetlere katılmalarını sağlayarak yeteneklerini keşfediyor ve başarılarını izledikçe onlarla gurur duyuyoruz. Çamlaraltı Koleji 58 yıldır Atatürk ilkelerine bağlı, sanata ve sanatçıya değer veren, ufku geniş, başarılı bireyler yetiştiriyor. Bundan sonra da yetiştirmeye devam edecek. Geleceğin sanatçılarını yetiştirmek üzere okulumuz bu yıl Özel Güzel Sanatlar Lisesi’ni açarak İzmir’de bir ilke imza attı. Anasınıfından üniversiteye uzanan eğitim sürecinde yeteneklerini keşfettiğimiz öğrencilerimiz ile yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER, müzik öğretmenlerimiz Açelya ŞAHİN ÇINAR ve Ö. Bora YAŞAROĞLU’ na , etkinlik sorumlusu Türkçe Bölüm Başkanı Şengül KIRAN’a   ve emek veren herkese teşekkür etti.