ÇAMLARALTI, ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİNDE

28/11/2014

ÇAMLARALTI, ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİNDE

Çamlaraltı Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle tüm öğretmenleri ve yönetiminin bir arada olduğu öğle yemeğinde buluştu.

Köşebaşı Kordon Restorant\'da yenilen yemekte, öğretmenlerimiz eğlenceli ve bol sürprizli bir gün geçirdiler. Yemeğin başlangıcında kısa bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Gülçağ Gençer, \"Tüm öğretmenlerimizi böyle güzel bir organizasyonda bir arada görmek beni çok mutlu etti. Her gününüzün öğretmenler günüymüş gibi güzel geçeceği bir yıl olmasını diliyorum. Hepimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun\" dedi.

Yemek sırasında, öğretmenlerimizin ilk kez 24 Kasım töreninde izlediği Gesi Bağları klibinin, yeni görüntülerle hazırlandığı ikinci klibini restorantın televizyonunda gören öğretmenlerimiz, karşılaştıkları sürpriz karşısında hem şaşırdılar hem de çok eğlendiler.

Yemeğin ardından Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği\'nin öğretmenlerimiz için gönderdiği kutlama pastası kesilirken, Müzik Öğretmenimiz Ömür Bora YAŞAROĞLU\'nun da doğum günü kutlandı. Hep birlikte pastayı kesen öğretmenlerimiz son olarak, okulumuzda on yılın üzerinde çalışan öğretmenlerimiz Güneş ÖZDİNÇ, Sema Emel ÇELİK, Fahriye KOL, Özlem ATAOĞUZ, İlkay AYDEMİR, Ramiye ERSOY ve Melek DEMİRYÜREK için hazırlanan hediyelerin takdimiyle hoş vakit geçirdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız...