ÇAMLARALTI VELİLERİ BİR ARAYA GELDİ

10/10/2012

Çamlaraltı Koleji, öğrencileriyle olduğu kadar velileriyle de kaynaşmanın öğrenci eğitimine faydasının farkında. Bundan yola çıkarak da 7 Ekim Pazar günü Kültür Park Tenis Kulübü Rose Garden 1941’de, güneşli, güzel İzmir sabahını Çamlaraltı velileri, öğretmenleri, idarecileri ve öğrencileri birlikte uzun bir pazar kahvaltısı yaparak geçirdiler.

Kahvaltıda leziz yemeklerle mutlu olunurken; güzel sohbetler, yeni dostluklarla gönüller de mutlu edildi. Minik öğrenciler için gelen animatör sayesinde hem çocuklar tüm enerjilerini doyasıya harcadılar hem de veliler keyifle sohbet ettiler. Çeşitli oyunların ardından sosis balonlarla hayal güçlerinin ürünü hayvanlar, kral-kraliçe taçları sahibi de olan çocuklar çok eğlendiklerini dile getirip animatör “Mıstık Amca”larına teşekkür ettiler.

Bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla beklediklerini dile getiren veliler güzel bir hafta sonu geçirdiler.