ÇAMLARALTILILAR ATA’NIN HUZURUNDA

25/12/2013

ÇAMLARALTILILAR ATA’NIN HUZURUNDA

21.12.2013 Cumartesi günü İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş Özdinç, Beden Eğitimi Öğretmenimiz F. Özlem Genç, Matematik Öğretmenimiz Özlem Ataoğuz ve Almanca Öğretmenimiz Cansu Keskin sorumluluğunda, ilkokul 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerimizle birlikte Ankara - Anıtkabir gezisi gerçekleştirdik.

Keyifli bir uçak yolculuğunun ardından ilk olarak Atamızı ziyaret ettik.

Anıtkabir\'de düzenlenen tören, öğrencilerimize ve bizlere hem duygulu hem de gururlu anlar yaşattı. Tören, İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş Özdinç\'in Tören Defteri\'ne yazdığı anlamlı mesajı öğrencilerimize okumasıyla son buldu.

Daha sonra sırasıyla Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Kurtuluş Müzesi ve Cumhuriyet Müzesi gezildi. Rehberlerimizin anlatımlarıyla dolu dolu geçen gezimiz, hepimizi duygusal ve düşünsel anlamda çok zenginleştirdi.

Fotoğraflar için tıklayınız...