ÇAMLARALTILILAR GELENEKSEL PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU

07/05/2012

Çamlaraltılılar 5 Mayıs Cumartesi günü geleneksel pilav gününde buluştu. Okulumuzun mezunları, velileri, öğrencileri ve emekli öğretmelerinin bir araya geldiği “Pilav Günü” her yıl olduğu gibi bu yıl da şenlik havasında geçti.
 İlköğretim Okulu öğrencilerimiz söyledikleri İngilizce şarkı ile pilav gününe katılan tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Mezunumuz ve velimiz Eda CAN yaptığı konuşmada “Çamlaraltı güçlü ve saygın bir kurum ama en önemlisi hepimizin ikinci yuvasıdır. Kardeşlerim ve ben bu okuldan mezun olduk. Çamlaraltı Koleji verdiği eğitimle bizleri taçlandırdı. Bu okulda eğitim almak sadece bilgi açısından değil, kimliğimizin oluşması için de bizlere yol gösterdi. Şimdi kızım da bu okulun bir bireyi ve bu okulda eğitim alması beni gururlandırıyor. Çamlaraltı Koleji’nin yönetim kuruluna ve Şengül KIRAN öğretmenime bana kazandırdıkları için sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

Konuklara tavuklu pilav, aşure ve ayran ikram edildi. Tüm katılanların bol bol sohbet ettiği bu özel gün, tekrar buluşmak dileğiyle sona erdi.

\"\"\"\"