ÇAMLARALTINDA KARİYER

05/03/2013

“ÇAMLARALTI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KARİYER GÜNÜYLE MESLEK VE KARİYERLERİ TANIDI”

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi olarak düzenleyip geleneksel hale getirdiğimiz “Kariyer Günü”müzde farklı meslek gruplarından konukları ağırladık.

27 Şubat Çarşamba günü düzenlediğimiz etkinlikte 22 konukla birçok meslek hakkında öğrencilerimizin bilgilenmesini ve hedefleri doğrultusunda düşünmelerini, hedef belirlemelerini, belirlenmiş hedeflerine dair akıllarına takılan sorulara cevap bulabildikleri bir gün geçirmelerini sağladık.

Davetlilerimiz, Ressam Fırat Neziroğlu, Pilot Selim Serdar Yıldırım, Çevre Mühendisi Prof. Dr. Ayşegül Pala (İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunu), Ege Üniversitesi Parazitoloji Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Yüksel Gürüz, Psikolog Elif Canbulut, Endüstriyel Tasarım bölümünden Öğretim Üyeleri Aslı Çetin, Onur Mengi, Cumhuriyet Gazetesi’nden Emre Döker (İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunu), Yazılım Mühendisi Onur Çağırıcı, Makine Mühendisi Sırrı Arpaçay, Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümünden Prof. Dr. Cengiz Erol, Opera Solisti Derya Kırcalı Gürlük, Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümünden Yrd. Doç. Dr. Sedef Özgönül, Elektrik Elektronik Mühendisi Barış Boran, Endüstri Sistemleri Mühendisliği bölümünden Yrd. Doç. Dr. Selin Özpeynirci, Lojistik Yönetimi bölümünden Doç. Dr. Öznur Yurt, İç Mimar İlker Kodaman, Radyo-TV-Sinema bölümünden Ulaş Işıklar, Diş Hekimi Dr.Habip Şen, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünden Cenk Dağlıoğlu, Avukat ve Satranç Şampiyonu Betül Cemre Yıldız (İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunu), Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi ve İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunu Ece Gökyayla, İzmir Ekonomi Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Öğrencisi ve İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunu Elif Özgen’di. Dikkat Çekici olan tüm sunumları öğrencilerimiz ilgiyle izlediler.

Öğrencilerimiz konuklarımıza katılımlarından dolayı Teşekkür Belgesi ve Ege Orman Vakfı’nda okulumuz tarafından dikilen Ağaç Fidanı Belgesi sundular.