ÇAMPORTAL KULLANIM KILAVUZU

Değerli Velimiz,

Okulumuzda kullanılmaya başlanacak okulsis.net programı ile  öğrencinizin akademik gelişimi, okul içerisindeki etkinlikleri, sosyal çalışmaları, eğitim-öğretim faaliyetleri, ödevlerini takip edebilecek, haber ve duyurulara erişebileceksiniz. Ayrıca öğrenciniz ve okulumuzla ilgili bilgilendirme mesajlarına sistem üzerinden ulaşabileceksiniz.

Sisteme giriş yapabilmek için iki seçenek bulunmaktadır.

1-Bilgisayarlardan istediğiniz internet browser üzerinden http://camlaraltiobs.okulsis.net/ adresi ile giriş yapabilirsiniz. (Web sitemizin sağ kenarında bulunan ÇAMPORTAL ikonu ile de giriş yapabilirsiniz.)

2-Akıllı telefonlarda marketlerden OKULSİS uygulamasını indirebilirsiniz.

Her iki seçenekte de sisteme giriş için kullanıcı bilgileri gerekmektedir.

Öğrenci için;

TC Kimlik No:

Şifre: TC Kimlik Numarası

Veli için;

TC Kimlik No:

Şifre: 12345

UYARI ! Okul sistemine bilgisayarlarda yapılan ilk girişlerde standart açılan şifrelerinizi değiştirmeniz gerekmektedir. Sayfada üst köşede adınızın üstüne gelirseniz şifre değiştir ve çıkış ekranları açılacaktır. İşlemlerinizi bu sekmeden yapabilirsiniz.