ÇANAKKALE RUHUNU YAŞAMAK YAŞATMAK GEREK

20/03/2013

Ulusumuzun bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya kanıtlayan, yurdumuz için değeri tartışılmaz derecede büyük olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzun konferans salonunda anlamına yaraşır biçimde anıldı. Zaman zaman izleyenlerin gözlerini yaşartan duygu dolu anların yaşandığı tören beğeniyle izlendi.

Okulumuzun tarih öğretmenlerinin hazırladığı tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Enstrümantal müzikler ve türkülerle zenginleştirilmiş olan oratoryoda görev alan tüm öğretmen ve öğrenciler “ Çanakkale Ruhu”nu izleyenlerde yeniden canlandırdı. Tarih Öğretmenimiz Sevi ŞENEKEN’in etkileyici konuşması ve slayt gösterisi Çanakkale’de yaşananları adeta yeniden yaşattı.

Tören,izleyen idareci, öğretmen ve öğrenciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.