ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 100. YILINA YAKIŞAN TÖREN

19/03/2015

ÇANAKKALE ZAFERİ\'NİN 100. YILINA YAKIŞAN TÖREN

Bu yıl Sosyal Bilimler Bölümü tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni etkinliği, 100. yılı olması sebebiyle titizlikle planlandı.

Coğrafya Öğretmenimiz Mine Emre\'nin sunumuyla başlayan tören, Tarih Öğretmenimiz Sevi Şeneken\'in konuşmasının ardından, İngilizce Öğretmenimiz Özde Karaman türkülerin hikayelerini seslendirirken, Müzik Öğretmenimiz Ömür Bora Yaşaroğlu önderliğindeki müzik grubu da hikayesi anlatılan türkülerle törene katılan herkesi duygulandırdı.

5. sınıf öğrencilerimizin oratoryosuyla devam eden tören, Türkçe Bölümü\'nün sözlerini yazdığı ve Müzik Bölümü\'nün de bestesini yaptığı Çanakkale 100. Yıl Marşı\'nın seslendirilmesiyle sona erdi. Tören sonunda Görsel Sanatlar Dersi\'nde Yeşim Nargaz\'ın teşvikiyle öğrencilerimizin yaptığı Çanakkale konulu resimlerden tasarlanan kitap ayraçları konuklara hediye edildi.
Fotoğraflar için tıklayınız...