CERİTOĞLU KARDEŞLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

17/04/2012

Okulumuzun başarılı sporcularından Tuncay Cenk ve Tunçhan Cem CERİTOĞLU kardeşler aldıkları madalya ve birinciliklerle bizleri gururlandırmayı sürdürdüler.

2007 yılında yüzme sporuna başlayan kardeşlerden Tuncay Cenk CERİTOĞLU 2010 yılının yaz sezonunda \"Olimpik Kulaçlar\" seçmelerinde 100 mt. sırtüstü yarışında Türkiye birincisi olurken kardeşi Tunçhan Cem CERİTOĞLU ise aynı yıl 50 mt. sırtüstü yarışlarında Türkiye dördüncüsü olmuştu.

Haftanın altı günü ve günde dört saat antrenman yapan sporcularımız, 2-3-4 Nisan 2012 tarihlerinde Alsancak Kapalı Yüzme Havuzu\'nda yapılan İzmir ili okullar arası yüzme il birinciliğinde Yıldızlar kategorisinden altı madalya alarak döndüler.

Tunçay Cenk CERİTOĞLU, 200mt. sırtüstü İzmir 3.sü, 100mt. sırtüstü İzmir 3. olurken, Tunçhan Cem CERİTOĞLU 50mt. serbest İzmir 2.si, 50mt. sırtüstü İzmir 2.si, 100mt. serbest İzmir 1.si ve 200mt. serbest İzmir 1.si olarak okulumuzu Türkiye Şampiyonası\'nda temsil etmeye hak kazandı. Ayrıca CERİTOĞLU kardeşler 23 Nisan 2012 Dünya Çocuk Oyunları\'na  da katılacaklar.

Sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.