Cumhuriyetimizin 90.Yılını Kutladık

29/10/2013

Cumhuriyetimizin 90.Yılını Büyük Coşkuyla Kutladık

Okulumuz Fen Bilimleri zümresinin sorumluluğunda hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni, anaokulumuzdan liseye dek tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı. Sunuculuğunu Fen Bilimleri Öğretmenimiz Berna UĞUR\'un yaptığı törende, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerimiz tarafından müzik zümresi öğretmenleri eşliğinde sunulan koro beğeniyle karşılandı. Anadolu Lisesi 9/A sınıfı öğrencilerinden Sevilay ÇELİK ile 12/A sınıfından Zeynep MAMİKOĞLU\'nun \"Memleketim\" şarkısı eşliğinde yaptıkları kurdele gösterisi tüm izleyenleri coşturdu. Kimya öğretmenimiz Sayın İlkay AYDEMİR,  konuşmasında Türk Gençlerine önemli mesajlar verdi. \"Atatürk\'e Mektup\" etkinliğinde seçilen 8/A sınıfı öğrencisi Yaren BOZAR, Atatürk\'e yazdığı mektupla izleyenlere duygusal anlar yaşatırken aynı mektubun İngilizcesi de 8/A sınıfı öğrencisi Mert ŞAHİN tarafından okundu. Cumhuriyetimizin 90. Yılı çerçevesinde ilkokul ve ortaokulda yapılan 90. yıla özgü slogan etkinliğinde 4/A sınıfından Ceren BİLGENOĞLU ve 8/A sınıfından İlkay KÖSE sloganlarıyla tüm okul tarafından alkışlarla ödüllendirildi. Törenimizin finalinde ise Beden Eğitimi zümresi öğretmenlerinin eşliğinde 2/A ve 2/B sınıfı öğrencilerinin hazırladığı ponpon gösterisi, Işın Karaca\'nın \"Yeni Türkiye\" şarkısıyla yapılırken gösterinin finalinde açılan ay yıldızlı bayrağımız izleyenleri duygulandırdı.

Fotoğrafları görmek için tıklayınız.