DAĞLARA RAĞMEN UZANAN YARDIM ELLERİMİZ

21/04/2011

Okulumuzun Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Güner BORAN önderliğinde öğrencilerimiz tarafından geçtiğimiz günlerde önemli bir sosyal sorumluluk projesine başlandı. Mart ayı başlarında hazırlığı yapılan projenin amacı; Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Başbük Köyü İlköğretim Okulu’nun ve Ordu’nun Kabataş Lisesi’nin kütüphane, kırtasiye ve anasınıflarının eksiklerini gidermek olarak belirlendi. 18 koliye ulaşan yardımların tamamı 12 Nisan 2011’ de okullara gönderildi. Yapılan yardımlardan elde edilen birçok okul araç gereçleri, kıyafet, kütüphane için gerekli kitaplar ve anasınıfı oyuncaklarını okullardaki ihtiyaç sahiplerine göndermenin mutluluğunu yaşayan öğrenci ve öğretmenlerimiz böyle bir yardım projesinde yer almaktan mutluluk duyduklarını söylediler. \"\"