DEĞERLER EĞİTİMİ SORUMLULUK AYI

02/12/2013

SORUMLULUK AYI

Sorumluluk duygusu yüksek, başkalarına, doğaya ve çevreye saygılı bireyleri topluma kazandırmak amacıyla anasınıfından altıncı sınıfa kadar ekim ayı sorumluluk eğitimi etkinliği, sınıf öğretmenleri Ramiye ERSOY, Sibel KARAKUNDAK, Burcu ŞENER
ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi gözetiminde gerçekleştirildi.

Anasınıfı öğrencileri çiçek bakımı yaptılar, birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü sınıf öğrencileri balıklarını yemleyip hissettikleri duygularını sınıf günlüklerine yazdılar. Beşinci, altıncı sınıf öğrencileri de süreç içerisinde kazandıkları sorumlulukları renkli kalpler üzerine yazıp, sorumluluk ağacında sergilediler. Evlerinde yerine getirdikleri sorumlulukları fotoğraflayıp okulumuzun salonunda gösterime sundular.

Ekim ayı değerler eğitimi etkinliği, öğrencilerimize sorumluluk bilinci kazandırırken neşeli ve hoşça vakit geçirmelerini de sağladı.

\"\" \"\"